ارایه تمامی خدمات شرکت آسانسور سازی سامان بر اساس اصول و استاندادر های جهانی بوده و تمام دوره های آموزش آسانسور برگزار شده در این مجموعه زیر نظر سازمان فنی حرفه ای می باشد، لازم به ذکر است که تمامی کارآموزان پس از گذراندن دوره های آموزش آسانسور مربوطه و قبولی در آزمون برگزار شده ، مدرک معتبر تعلق گرفته و می توانند از آن استفاده کنند.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در کارگاه مهندسی آموزش نصب آسانسور شرکت فرازپیما:
فتوکپی شناسنامه
فتوکپی کارت ملی
فتوکپی شناسامه
4 قطعه عکس رنگی
شهریه کلاسها در کارگاه آموزش نصب و راه اندازی آسانسور مبلغ 250,000 تومان بوده و جهت پیش ثبت نام و رزرو کلاس مبلغ 90,000 تومان اخذ و مابقی شهریه هنگام آغاز کلاسها دریافت می گردد.
سرفصلهای کلاسهای
نحوه ی برگذاری کلاس های آموزش آسانسور بدین صورت است که کارشناس ارشد مدرس، کلیه قطعات آسانسور موجود در کارگاه آموزشی را در اختیار کارآموزان قرارداده تا آنان شیوه نصب دقیق کلیه قطعات آسانسور را بصورت دقیق فرا بگیرند، آموزش نصب عملی آسانسور در مراحل ذیل خلاصه می گردد:
کارگاه آموزش عملی نصب و راه اندازی آسانسور در طول هفته در دو نوبت صبح و بعد از ظهر روز شنبه تا چهارشنبه برگزار می گردد، دوره صبح از ساعت 8 صبح الی 14:30 و دوره بعد از ظهر از ساعت 14:30 الی 17:30 خواهد بود. آموزش نصب آسانسور بصورت کاملا عملی بوده و کارشناس ارشد آموزش دهنده آسانسور، کلیه مراحل نصب (طراحی، محاسبات، نصب، سرویس و تعمیرات آسانسور) را بصورت عملی آموزش می دهد. شما می توانید با توجه به زمانبندی برنامه کاری خود ، نوبت صبح و یا بعد از ظهر را جهت برخورداری از خدمات آموزش این شرکت انتخاب نمایید.
آموزش نصب آسانسور های تمام وارداتی پکیج:
به آسانسوری گفته می شود که دارای خصوصیاتی همچون یکسان بودن برند تمامی قطعات، طراحی و تولید تمامی اندازه ها و اجزا، منحصرا مخصوص چاه آسانسور مورد نظر می باشد و قطعات این نوع آسانسورها در شرکت دیگر تولید نشده و تمامی قطعات از کشور سازنده وارد می شوند.
تابلو فرمان تمامی آسانسورهای ترکیبی در ایران طراحی و تولید شده و همچنین تمامی قطعات آسانسورهای ترکیبی در ایران ساخته شده یا از کشورهایی مانند آلمان ، ایتالیا ، ژاپن اسپانیا ، و چین وارد می شوند.در صورتی که کل آسانسور، مجموعی از چندین برند باشد و هر کدام از قطعات از یک برند و مارک جداگانه باشند آسانسورهای مجموعه ای بوجود می آیند.
جهت انتخاب نوع آسانسور بایستی به موارد فوق توجه نموده و همچنین شرایط محل نصب از هر جانب از جمله بودجه ساختمانی ، آنالیز ترافیک ساختمانی و زمان مورد نیاز جهت نصب را تحلیل نمود.
بطور کلی هر سیستمی پس از نصب نیازمند نگهداری و پشتیبانی بوده و آسانسور نیز از این قاعده مستثنی نیست، سرویس و نگهداری صحیح یک آسانسور نیازمند دانش و تجربه بوده و اساسا عمل سرویس و نگهداری آسانسور با نصب یک آسانسور متفاوت می باشد. شرکت فراز پیما برنامه آموزش سرویس و نگه داری آسانسور را در چارت آموزشی خود قرارداده و کلیه کارآموزان نحوه کامل سرویس و نگهداری آسانسور را فرا میگیرند
عملیات تعمیر و رفع خرابی آسانسور با نصب یک آسانسور متفاوت و گاها سخت تر است، یافتن قطعه معیوب در میان قطعات متعدد نصب شده در آسانسور ساده نبوده و نیازمند تجربه و آگاهی در این زمینه می باشد. کارشناسان بخش آموزش آسانسور شرکت فراز پیما به کار آموزان خود رفع خرابی آسانسور و تعویض کامل قطعه معیوب را بطور کامل آموزش داده و در این زمینه از آنان پشتیبانی خواهد نمود.
پس از اتمام عملیات نصب و راه اندازی آسانسور نصاب می بایست پارامترهای فنی یک تابلو فرمان را با مشخصات فنی آسانسور نصب شده تطبیق داده و آنان را مطابق مشخصات فنی ساختمان تنظیم نماید ، همچنین سایر پارامترهای فنی تابلو فرمان می بایست طبق اصول مقداردهی اولیه شده تا بهره برداری از آسانسور امکان پذیر باشد. بخش آموزش آسانسور شرکت فراز پیما دفترچه راهنمای کلیه تابلوفرمان را در اختیار کارآموزان قرارداده و آنان را در این زمینه آموزش می دهد.
آنالیز ترافیک آسانسور در آموزش آسانسور عبارتست از انتخاب: تعداد ، نوع ، ظرفیت ، سرعت و الگوریتم پاسخ دهی به احضارها و سایر پارامترهای ترافیکی آسانسور
آنالیز ترافیک تحلیل می کند که برای یک ساختمان چه نوع آسانسوری با حداقل هزینه می تواند پاسخگوی ترافیک عمودی آن ساختمان باشد بطوریکه حداکثر انتظار یک شخص در زمان اوج تردد ورود و خروج به ساختمان، برابر 2 دقیقه باشد. در این صورت میتوان گفت که آنالیز بصورت صحیح انجام شده است. سازندگان با توجه به تحلیل شرایط از جمله تعداد طبقات ، تعداد واحدهای موجود در طبقات، نوع ساختمان (مسکونی ، اداری ، تجاری ، بیمارستان و ....) و عوامل دیگر می بایست به کمک علم آمار و نمونه گیری نسبت به انتخاب پارامترهای ترافیکی آسانسور با مشورت یک شرکت آسانسوری معتبر اقدام نمایند.
به عنوان مثال: به هیچ عنوان برای یک ساختمان 20 طبقه یک دستگاه آسانسور پاسخگوی ترافیک عمودی نخواهد بود. حتی اگر چندین دستگاه آسانسور برای آن ساختمان طراحی گردد تک تک آسانسورها می بایست از قواعد ترافیکی محاسبه شده پیروی نمایند ، از جمله چیدمان آسانسورها نسبت به یکدیگر و الگوریتم پاسخ دهی به احضارها
الگوریتم پاسخ دهی به احضارها یا سیستم فراخوانی آسانسور تعیین کننده این است که احضارهای داخل کابین آسانسور چه نسبتی با احضارهای طبقات دارد. این طبقه بندی و نسبتها جهت افزایش راندمان دستگاه، کاهش مصرف انرژی ، کاهش زمان انتظار مسافران آسانسور و ... طراحی گردیده است. یک شرکت آسانسور معتبر می بایست با حداقل هزینه بهترین تحلیل و انتخاب را برای محاسبه ترافیک عمودی یک ساختمان انجام داده و محاسبات خود را به همراه دلایل مستند به کارفرما ارائه دهد.
info[at]elevator-co.ir